[P] Canal 33 se vede și pe UPC, poziția 408

0
2112

Incepand de astazi, 1 octombrie 2018, postul tv Canal 33 Romania intra pe reteaua de cablu, UPC Romania, pe canalul 408.

Canal 33 Romania emite 24/24 ore si 7/7 zile.

Echipa Canal33 este formata din profesionisti, jurnalisti tv,  alaturi de  antreprenori, oameni de business, analisti economici,  consultanti in business, specialisti in comunicare, in well being si lifestyle.

Lansat pe 17 martie 2018, postul tv a emis, in prima etapa doar un program de 6 ore, zilnic, pe retelele de cablu iNes, Next-Gen, Direct One, Media Sud, in online
pe site canal33.ro, pe canalul de You Tube si pe Facebook.

“ Incepand de azi, postul Canal 33 intra intr-o noua etapa. Este cea mai mare provocare pentru echipa noastra, care de peste 1 an si jumatate ofera, in fiecare seara publicului din online  formate noi, atractive. Din 1 octombrie jucam in liga mare, cum spun eu. Suntem acolo unde competitia este si mai puternica. Ne caracterizeaza un optimism rezervat, pentru ca suntem constienti ca atragerea publicului catre Canal33 este cea mai grea misiune. Dar nu este imposibila. Stiu ca oferta noastra este una care sparge tiparele. Dar tintim sus si ne bazam pe valorile noastre: autenticitate, profesionalism, anduranta, flexibilitate, fair play. Principul nostru de actiune? Noi nu avem public tinta. Noi avem partneri de drum. Le multumesc celor care cred in noi. Dar mai ales celor care nu ne-au dat nicio sansa ca ajungem aici. Contiunam prin #33_Este_Provocarea”  declara Alexandru Raducanu, antreprenor si fondatorul postului Canal 33 Romania.

Postul Canal33 va continua sa emita si in online.

Pentru mai multe informatii despre emisiuni si realizatori, accesati:

canal33.ro
You Tube

Facebook

#33_Este_Provocarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.