RE:START ROMÂNIA – ABILITAXI, serviciu gratuit de transport adaptat la nevoile persoanelor cu dizabilități

0
1735

RE:START ROMÂNIA – ABILITAXI este un serviciu gratuit de transport adaptat la nevoile persoanelor cu dizabilități. Obiectivul acestui proiect este îmbunătățirea mobilității și a incluziunii sociale pentru persoanele cu nevoi speciale.


Prin intermediul unor mașini special utilate, RE:START ROMÂNIA – ABILITAXI facilitează accesului persoanelor cu dizabilități la programările medicale, la serviciu, la întâlnirile de recuperare, la diverse activități sociale etc.. Mai mult, ne dorim să asigurăm independența acestor persoane în cadrul familiei și al comunității, și să creștem gradul de angajare al persoanelor cu dizabilități, oferindu-le mai multă autonomie.

Pentru a putea beneficia de acest serviciu, persoanele cu dizabilități vor avea la dispoziție un număr de telefon disponibil de luni până vineri între 9.00 și 17.00, unde vor fi programați în funcție de necesitatea lor și de disponibilitatea mașinilor, urmând ca apoi, în acord cu coordonatele stabilite, să fie preluați de acasă și aduși înapoi împreună cu un însoțitor, dacă este cazul.

Pentru ca acest proiect să răspundă la nevoile de mișcare ale tuturor persoanelor cu dizabilități din București, dar și din țară, este nevoie să contribuim cu toții. Implicarea și sprijinul vostru își vor găsi recompensa într-o societate mai implicată, mai unită și mai tolerantă – un viitor pe care îl dorim copiilor noștri.

Linia de donații este deschisă prin SMS cu textul ABILITAXI la 8842 sau pe abilitaxi.org.ro. Donează pentru independența lor de mișcare!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.