Asociația Studenților la Drept din cadrul Universității ,,Alexandu Ioan Cuza” Iași (ASD-UAICIași), în parteneriat cu BETA e.V. – Bringing Europeans Together Association, are deosebita plăcere de a anunța faptul că a început demersurile pentru desfășurarea celei de-a doua ediții a proiectului Model European Union Iași.

După succesul primei ediții, MEU Iași 2018 urmărește să ducă mai departe tradiția, prin crearea unui cadru optim pentru simularea procesului decizional al instituțiilor Uniunii Europene, de data aceasta într-un context multicultural. În acest sens, ne propunem să oferim tinerilor participanți, din România și din străinătate, deopotrivă, oportunitatea de a experimenta modul de funcționare a Parlamentului, respectiv Consiliului European și de a-și consolida astfel cunoștințele cu privire la politicile europene.

A doua ediție a Model European Union Iași va avea loc în perioada 14-18 martie 2018 și va propune spre dezbatere două teme de actualitate pe agenda europeană, respectiv:

Înființarea Biroului Procurorului European și  Contracte privind tranzacționarea bunurilor pe piața unică digitală.

Înscrierile pentru MEU Iași 2018 vor fi deschise în data de 15 ianuarie 2018. Taxa de înscriere va fi de 30 EUR și va acoperi cheltuielile pentru cazare, masă și o parte dintre activitățile sociale, urmând ca participanții să se ocupe în mod individual de cheltuielile aferente transportului.

Vă invităm să urmăriți pagina de Facebook (https://www.facebook.com/MEUIasi/) și site-ul(http://asd-uaic.ro/meu/), pentru a fi la curent cu cele mai noi informații cu privire la desfășurarea proiectului. Nu în ultimul rând, vă stăm oricând la dispoziție pentru mai multe informații și la adresa de e-mail meu.iasi@asd-uaic.ro.

Persoană de contact: Georgiana Crețu, Coordonator MEU Iași 2018

E-mail: georgia.cretu@gmail.com ; Telefon: 0758.255.923

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.