Ciprian Sandu este un profesionist în activitatea de public affairs cu o experiență de 10 ani în zona guvernamentală și a relațiilor cu autoritățile. Este absolvent al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, licențiat în științe administrative și deține o diplomă de master în integrare europeană. Cursurile de management, afaceri europene, politica externă și diplomație completează profilul său educațional.

După o perioada de aproape 5 ani petrecută  în administrația publică centrală, în instituții precum Ministerul Justiției, Ministerul Comunicațiilor și Departamentul pentru Afaceri Europene al Guvernului, Ciprian Sandu a îmbrățișat domeniul consultanței de public affairs.

În calitate de consultant, a instrumentat proiecte de public affairs pentru companii din domeniul serviciilor financiare, comunicațiilor și energie.

Ulterior, a activat ca public affairs manager și secretar general pentru asociația industriei berii din România, iar în prezent gestionează activitatea de public affairs pentru o companie britanică din zona serviciilor financiare.

Este pasionat de istorie, călătorii și dezvoltare personală.

Ce presupune activitatea de lobby? Are România nevoie de o lege a lobby-ului? Cum se face lobby în Uniunea Europeană și în SUA? Care sunt tehnicile de a face lobby? Urmăriți emisiunea realizată de Andrei Stoian, fondator & director general Intervio.ro, pentru Canal33:

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.