Parte din echipa Tema Energy din anul 2010. A ocupat anterior pozitii de Project Management si Vanzari, iar in ultimul an a activat ca Business Development Manager. Ca strategie, a orientat companie catre proiecte de anvergura derulate cu centre de date mari si care au acoperit majoritatea ariilor functionale: Electro alimentare, racire, sisteme de rack-uri, podele tehnice, sisteme de management etc). Complementar, compania a abordat si clienti din afara pietei DataCenter, in general prin proiecte complexe de power back-up. Totodata, Tema-Energy a dezvoltat parteneriate cu jucatori cheie din piata precum: Vodafone, Telekom,  Star Transmission Daimler, Citibank, Bancpost, UPC, GTS Telecom, Coca Cola, Ericsson.

Urmăriți emisiunea realizată de Andrei Stoian, fondator & director general Intervio.ro, pentru Canal33:

Data Center Forum

Aflat la prima editie, DataCenter Forum va reuni furnizori importanți din domeniu, care își vor prezenta produsele în spațiul expozițional și vor dezbate tendințele din acest domeniu în cadrul unei serii extinse de workshop-uri. Aria expozitionala acopera cca 500 mp si va avea 15-16 standuri. Tema Energy va prezenta un DataCenter mobil, construit pe o arhitectura proprie.

O premiera in Romania va fi workshopul Uptime Institute (cea mai prestigioasa autoritate de certificare din industria Data Center, care a lansat clasificarile de tip Tier precum si o serie de bune practici in proiectarea, construirea si exploatarea centrelor de date).

Lista de expozanti include:Vertiv, Riello, APC by Schneider, Nexans, Caterpillar, Rittal, Uptime Institute USA, Hoppecke, Leoch, Pyralis, Toshiba, Carrier, Helinick, Uniline, Mitsubishi, Uniflair. Complementar va avea loc si o sesiune de prezentari si ateliere tehnice. Evenimentul are loc pe 11 Mai la Crowne Plaza Bucuresti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.